Keskustelu

arto kukkonenTukihenkilö hakusessa29.5.2010 19.48
Mikäli omat voimat eivät riitä, kerro siitä sen verran kun kuin haluat. Tärkein asia on kuitenkin muistaa ettet takuulla ole yksin vaan yksi n.500 000

arto kukkonenRe: Tukihenkilö hakusessa1.3.2015 17.24
Mobiilitabletnettiladattavatvalmiiksiasennetutmaksuttomat jne Pelit, jotka ovat todella hyvää ajanvietettä jos on tarvis nollata aivot, eikä viitseliäisyys riitä makaamaan sohvalla kirja kourassa ja käyttämään aivoja lukemiseen..Nuo ajantappovehkeet ovat kuitenkin oikea tämän ajan vitsaus.Niillä kun on kunnolla nalkittava vaikutus.
Nyt sitten uusavuton nykyihminen, jolla on elämä ennestäänkin pahasti levällään, turvautuu virtuaalimaailman luomaan turvalliseen ympäristöön unohtaen täysin tosielämän vaatimukset ja pääsee syrjäytyvien pikajunaan, jolla raiteita on vain yksi pari, kuski on hukassa ja jonka määränpäästä ei tiedetä. Paluukyytiä ei ole tullut.

Kukkosen äitinpoika jaarittelee taas käsittämättömiä <[8/

Yhä useampi (TODELLA MONI) pelimaailman nalkittama kokee todellisuuden aiheuttaman äkkipysähdyksen, masentuu, ei löydä ulko-ovea jonka toisella puolella on muita ihmisiä tai sitten ei uskalla avata ovea todelliselle, kylmän raa-alle maailmalle.
Kun virtuaalihenkilöt eivät auta ja ulkomaailma pelottaa, virtuaalinalkkiin joutunut masentuu syvemmin ja lopulta päättää päivänsä omatoimisesti.

Yllakuvatun kaltaisen henkilön omaiset ovat selkosuomeksi sanottuna kusessa kun ei ole olemassa oikein muuta keinoa kilpailla virtuaalitodellisuuden kanssa kuin, ottaa kirves kouraan ja pistää virtuaalivempeleet silpuksi. Uusia masiinoita saa aina mutta omaisten päädyttyä seinää vasten ja sairastuttua,virtuaaliveijareilla ei ole takaovea mistä livahtaa karkuun maailmaa. Omaisia kun ei ole myynnissä edes netissä, mistä yleensä on mahdollista ostaa mitä tahansa.

Olisikin tarve saada aikaan eräänlainen iskuryhmä henkilöistä, joilla on kokemusta koulata ihminen tutustumaan oikeisiin ihmisiin, jotka eivät liiku ja toimi sormia liikuttelemalla. Tällä hetkellä minun tiedossani olevia ongelmatapauksia on kymmeniä = yli 50. Paljonko sitten kaikkiaan??? PALJON!! Jos haluat osallistua suunnilleen Nobelin arvoiseen projektiin ja ryhtyä palauttamaan väkeä maanpinnalle, ole ystävällinen ja ota yhteyttä vertaisverkko@yahoo.com

Muista että yhtä normimaailmaan palautettua kohti saadaan helpotus vähintään kahden sukuhaaran elämään (mikäli em jengissä on VAIN yksi peliongelmainen)Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: